Merhaba, flutter ile ilk uygulamamı yaptım ve uygulamam kullanıcılara bildirim gönderiyor. Gönderdiğim bildirimleri şifrelemek istiyorum. Böylece kullandığım FCM sunucuları mesajları göremeyecekler. Şöyle bir yaklaşım düşünüyorum. Bir anahtar ile mesajı kendi sunucumda şifreleyeceğim, uygulamamın içinde de bu anahtar olacak. Bildirim alınınca anahtar ile şifrelediğim mesaj, uygulamadaki aynı anahtar ile deşifre edilerek gösterilecek. Uygulama açıkken, gelen bildirimlerde bunu yapabilirim gibi görünüyor. fcm.configure içinde 3 bölümümüz var. onMessage, onLaunch ve onResume. onMessage içinde mesajı alıp deşifre edebilirim. Fakat uygulamam kapalıyken, gelen bildirimi, uygulamamdaki anahtarı kullanarak nasıl deşifre edeceğim? Yanlış anlamadıysam onLaunch değeri, uygulama kapalıyken bildirime tıklandığında ne yapacağımıza dair bir yer. Yani bildirim zaten görünmüş oluyor ve henüz deşifre edilmediği için manasız olarak görünmüş oluyor. Tıklandığında gelen mesajı alıp, uygulamada deşifre edip gösterebilirim ama o zaman da bildirim görebilmek için uygulamayı her zaman açmak zorunda kalacağız. Bu konuda bir fikri olan var mıdır? Ben bir şeyleri yanlış mı düşünüyorum acaba?